Betonchauffør Ikast

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af et stærkt team med stor kundekontakt og søg en af vores ledige stillinger i enten Ikast eller Lystrup, hvor vi lige nu mangler chauffører til udkørsel af frisk beton.

Fra forsædet på betonkanonen bliver du det vigtige bindeled mellem den lokale blandemester på fabrikken og kunden på byggepladsen. Din hverdag er en god afveksling mellem kørsel og levering af betonen direkte på byggepladsen. Ikke to dage er ens og din dag kan byde på alt fra støbning af soklen til naboens drivhus til verdens største vindmøllefundament.

Du kommer rundt i lokalområdet, hvor kundernes hverdag og projekter afhænger af dig og din ekspertise. Med lun humor er du imødekommende, positiv og bringer god energi ud til kunderne. Du sørger for at betonen lander hos betonstøberen, enten med båndaflæsning eller sliske.

 

Om os

Vi er nogle betonnørder, der er stolte af at levere verdens mest anvendte byggemateriale. IBF er en uformel arbejdsplads med flad struktur, hvor chefen går i kedeldragt og vi sammen lever op til sloganet ’Beton til Tiden’.

 

Grundig introduktion

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion i jobbet, så du mestrer det praktiske, tekniske og sikkerhedsmæssige og er klædt godt på til at levere solide indtryk hos kunderne, sjakkene og de projekter, som vi leverer betonen til.

Vi kører i opdateret nyere vognpark, og du får som udgangspunkt din egen bil. Du bliver en del af en arbejdsplads med styr på tingene og med tilbud om sundhedssikring og personaleforening. Har du i en periode lyst til at give den en skalle, er der mulighed for flere timer. Omvendt er vi fleksible, hvis du har behov for at tage fri en dag. Vi belønner overtid med en attraktiv sats sammenlignet med vognmandskørsel.

 

Ansøg i dag

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores blandemester Brian Tougaard Nielsen på tlf. + 45 90 54 54 03.

Skriv et par ord om dig selv og din tidligere erfaring og ansøg jobbet som betonchauffør her. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ikast Betonvarefabrik A/S, Mads Clausens Vej 9, 7441 Bording

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://industribeton.career.emply.com/ad/betonchauffor-ikast/gzelci/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849062

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet