Erfaren trælastsælger søges til Nettraelasten.dk - Bliv frontfigur i en online baseret virksomhed i vækst

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger netop nu en erfaren og ambitiøs trælastsælger til at indgå i vores salgsteam i afdelingen Nettraelasten.dk. Du kender byggeriets og kundernes udfordringer, du kan vejlede og rådgive primært private kunder, og du har lyst til at være en del af en dagligdag præget af kundekontakt, ordrehåndtering og variation.

Nettrælasten A/S er en online baseret virksomhed med flere spændende salgsafdelinger som Nettraelasten.dk, Netbyggemarked.dk, OliePartner.dk og Superolie.dk. Vi henvender os primært til den private ”gør-det-selv”-kunde med et bredt udvalg af produkter, men vi servicerer også den professionelle håndværker.

Som trælastsælger i Nettrælasten A/S vil du blive frontfigur overfor vores kunder. Det betyder, at du skal kunne rådgive, udarbejde tilbud, modtage ordrer og bestille varer hos vores leverandører. Du får en bred kontaktflade, men da vi er en online baseret virksomhed vil kundekontakten hovedsageligt foregår telefonisk og via e-mail. Du bliver en del af et stærkt team af dedikerede kollegaer, og du får reference til Direktør Brian Ellegaard.

Dine primære opgaver

  • Rådgivning af kunder
  • Tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning
  • Ordrehåndtering og indkøb
  • Deltage aktivt i salgsteamet, så vi sammen bliver bedre og stærkere

Din profil

  • Uddannet i trælastbranchen. Alternativt en håndværksmæssig baggrund
  • Drives af salg og kunderelationer og kan se værdien af mersalg
  • Erfaren IT bruger
  • Er troværdig, ordholden og selvstændig
  • Positiv, detaljeorienteret og struktureret
  • Bevarer overblikket, er konstruktiv og skaber løsninger

Dine muligheder

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job i en virksomhed i vækst med højt til loftet, mange spændende udfordringer og en høj grad af selvstændighed. Stillingen vil kunne udvikle sig i flere retninger, og du vil have stor medbestemmelse i din karriere udvikling ved Nettrælasten A/S.
Du bliver en del af en organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Den daglige omgangstone i virksomheden er fri og uformel, og her er plads til at igangsætte nye aktiviteter, og så vil du få kontorplads i helt nye kontorlokaler. Lønpakken forhandles individuelt og der vil være både pensions- og sundhedsordning.

Stillingen er 37 timer pr. uge – mandag til torsdag 07:45 – 16.00 og fredag 07:45 – 15.00.

Arbejdssted: Nettrælasten A/S – Østervang 97D – 7441 Bording

Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Direktør Brian Ellegaard på 24 82 94 75. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV med foto. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtaler. Vi venter dog gerne på den helt rette kandidat.

Firmaprofil

Nettrælasten A/S er en del af Brejnholt-Gruppen, som er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med 14 afdelinger i vækstbyer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vi beskæftiger i dag 350 medarbejdere, og med en årlig omsætning på mere end 2 mia.kr er vi en af Danmarks 500 største virksomheder.

På trods af vores størrelse, bygger vores forretningsånd på et nærhedsprincip, hvor vi lægger så mange beslutninger som muligt ud til den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på samarbejde og relationer med både kunder og leverandører, så tingene kommer til at ske. Vi bakker op om initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri, og vi sigter også efter, at vores egne byggerier genbruger eksisterende faciliteter i det omfang, det giver mening.

Jobbet søges her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nettrælasten A/S, Østervang, 7441 Bording

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065145

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet