Ugens bolig i Bording

Kilde: John Frandsen Bording
Profilbillede
Michael Juul Sørensen
Annoncørbetalt

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Bakken 61, 7441 Bording

Herskabelig bolig med plads til det hele
Ugens Bolig er en unik og charmerende villa fra 1929, der er kendt over hele Bording. Boligen går under navnet ”Højgård” og er en af byens mest imponerende ejendomme. 

Der er hele 370 boligkvadratmeter i tre etager og et samlet grundareal på 4011 kvadratmeter, og der er herskabelige fornemmelser over huset med den hvide murstensfacade og den store gårdsplads i midten.

Indendørs er der et utal af muligheder i de mange værelser i alle plan, der er både plads til fitnessrum, til teenageafdeling og til baren. Og der er naturligvis gulvvarme i både køkken og i begge badeværelser, det ene i forældreafdelingen, og det andet i børneafdelingen.

Landsbyliv tæt på storbyen
Med en placering i det nordlige Bording bliver det heller ikke nemmere for pendlerforældrene, for der er kun tre minutters kørsel til motorvejen, og kun et kvarters kørsel til henholdsvis Herning og Silkeborg. Og i selve Bording er der indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, foreningsliv, bageri, blomsterhandler og frisør i gåafstand. 

Alt i alt er det en bolig for de næsten-kongelige, der leder efter et trygt sted at bo med landsbyens fællesskab, men med omgivelser i særklasse og storbyens muligheder inden for rækkevidde

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.