Vi søger socialpædagog til vores bo afdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Småskolen Christianshede søger socialpædagog med tiltrædelse hurtigst muligt

Har du erfaring med at arbejde med udsatte børn? Og brænder du for at arbejde med udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi har stor tilgang af børn og unge, og søger derfor en pædagog med erfaring inden for vores målgruppe.

Småskolen Christianshede er et socialpædagogiske opholdssted med intern skole, hvor målgruppen først og fremmest er børn- og unge der har været udsat for omsorgssvigt, en del har opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser samt kognitive udfordringer. Derudover har vi flere unge med autismespektrumforstyrrelser.

Det vi søger hos vores kommende Pædagog.

Vi søger dig, som er uddannet pædagog. Du har kendskab til- og erfaring med at arbejde helhedsorienteret, med udgangspunkt i ressourcer og med anerkendelse og mentalisering som et centralt nøgleord. Du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og familier, og du kan arbejde systematisk og målrettet med pædagogiske indsatser.

Du er handlekraftig og robust, og kan indgå i en foranderlig dagligdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs. Du kender dig selv godt og kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, ligesom du er i stand til at formidle svære budskaber på en nænsom, men tydelig måde. Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring familierne og er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Du skal kunne se dig selv i en spændende hverdag, hvor vi nyder, at her er højt til himlen og god plads til udfoldelse både i skoven og i den fantastiske natur. Vi har en mini ZOO, så du må gerne være interesseret i at bruge dyrene i dit pædagogiske arbejde.

Vi kan tilbyde en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Vi har et stærkt fokus på løbende udvikling og udbygning af vores tilbud og indsatser, og forventer af dig at du er interesseret i at bidrage til dette.

Du skal påregne døgn, aften og weekendarbejde.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingerne på Christianshede er du velkommen til at henvende dig til:

Dejan Sadikovic telefon: 26 19 24 03

Ansøgningsfrist: 15. december 2023

Samtaler vil blive afholdt løbende

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DEN SELVEJENDE INSTITUTION SMÅ SKOLEN PÅ DEN ZOOLOGISKE HAVE I CHRISTIANSHEDE, Christianshedevej, 7441 Bording

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet