Efterskole søger engageret tysk- og dansklærer til kreativ undervisning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hestlund Efterskole søger tysk- og dansklærer


 Står du og mangler drømmejobbet? Så har vi det lige her. Vi søger nemlig en efterskolelærer, der brænder for at undervise og være sammen med unge mennesker i et trygt og udviklende efterskolemiljø.
 
 Netop nu mangler vi en lærer, der kan undervise i tysk og dansk samt evt. engelsk. Du skal også kunne føre eleverne til prøve. Derudover prioriterer vi, at du kan varetage undervisning i et eller flere af vores linje- eller valgfag. Har du kreative evner, eller kan du måske ligefrem et par akkorder på vores flygel eller et andet instrument, så vil det være en fordel.
 
 Som lærer er det vigtigt for os på Hestlund Efterskole, at du er en engageret og ambitiøs teamplayer, der viser omsorg for både kollegaer og elever. Er der noget, vi også vægter højt, så er det humor, nærvær og gåpåmod.

Vi tilbyder:

  • muligheden for at være med til at skabe et trygt hjem for unge og samtidig få et hav af gode oplevelser
  • en samarbejdende kollegaflok med øje for hinanden
  • et job på en mindre efterskole i rivende udvikling

Kan du se dig selv i ovenstående, og kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske efterskole, ser vi frem til at høre fra dig.

Lidt om vores skole
 Hestlund Efterskole er en mindre efterskole med ca. 90 elever, der ligger lidt uden for Bording, mellem Herning og Silkeborg og har 8., 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjefagene ”Fodbold”, ”Musik & Performance”, ”Sport & Adventure” og ”Håndværk & Design” foruden adskillige valgfag som eksempelvis Embrace og Tanketræner. 

Hestlund Efterskole er forankret i den danske folkekirke og vægter et kristent livs- og menneskesyn. Du bedes forholde dig til dette i din ansøgning.
 
 Stillingen er som udgangspunkt en fast stilling på fuldtid med start snarest muligt. Der er dog mulighed for aftale om nedsat tid. Der skal forventes både aften- og weekendarbejde. Ansættelsen sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”.

Ønsker du at vide mere om skolen, kan du læse mere om os på www.hestlund.dk eller kontakte forstander Lars Steen Hansen eller viceforstander Thomas Sommer på tlf.: 8686 2111.

Ansøgningsfrist er torsdag den 20. juni 2024 kl. 12.00 og foregår via skolens hjemmeside: 

Samtaler afholdes i starten af uge 26.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hestlund Efterskole, Skyggevej 21, 7441 Bording

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6059831

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet