Vi søger DIG, som har lyst til at arbejde 2 dage om ugen!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Er du bosiddende i Herning og omegn og kunne du tænke dig at arbejde hver tirsdag og onsdag i dagtimerne, så læs videre her.

Der er tale om produktionsarbejde på en virksomhed, som laver overflade behandling og industrilakering på emner; blandt andet køkkenlåger og døre.

Arbejdsopgaven går primært ud på at lægge døre på samlebånd, så du skal have en god fysik. Det er ikke en svær opgave, men du skal kunne lide at tage fat. Du vil naturligvis blive lært grundigt op inden du skal udføre opgaven alene.

Som sagt, har vi brug for din hjælp fast tirsdag og onsdag fra kl. 07-1530. Vi vil ikke udelukke at vi på sigt kan tilbyde dig flere vagter.

Vi har naturligvis også brug for at du møder fast tirsdag og onsdag til det aftalte tidspunkt; med andre ord - du er mødestabil og overholder dine aftaler.

Du skal som minimum beherske det danske sprog svarende til modul 3 i dansk undervisning.

Vi kan tilbyde et deltids arbejde på en mindre virksomhed med gode kolleger, hvor omganstonen er uformel og alle hjælper hinanden. Timelønnen er ganske fornuftig. 

Kan du se dig selv i dette, så tøv endelig ikke med at ansøge om jobbet. Tiltrædelse snarest!

Om du vil høre lidt mere herom, er du velkommen til at ringe til Bibianna på telefon 2090 2840 på hverdage.

CV og ansøgninger på mails bliver slettet- Vi overholderr GDPR reglerne. Du kan ansøge om jobbet via dette link: https://medarbejderne.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1014633

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Aalborg, Middelfart, Odense, Aabenraa, Høje Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om, at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Medarbejderne ApS, Toldboden, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://medarbejderne.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1014633

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849216

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet